Ben jij muzikant of zanger?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn koor en combo NovaMusica

Wij zijn Nova Musica uit Kapelle-Biezelinge, een gemengd koor met zo’n 30 enthousiaste zangers, zangeressen en comboleden uit de wijde omtrek.

Het plezier in zingen en muziek maken staat voorop, maar is voor ons onlosmakelijk verbonden met de wens om geloof, hoop en liefde uit te dragen door middel van toepasselijke muziek.

Ons repertoire bestaat daarom uit moderne gospelsongs , praisemuziek en bekende popsongs.

 

 

Regelmatig treden wij op in kerkdiensten, openluchtdiensten, of zorg- en welzijnscentra. Daarnaast organiseren we zelf concerten, en laten we graag van ons horen bij andere evenementen.

Lijkt het je leuk om bij ons koor te komen zingen of muzikaal te begeleiden? Je bent van harte welkom !

Behalve koorleden zijn wij op dit moment vooral op zoek naar nieuwe comboleden, vanwege het recente vertrek van onze pianist.  Speel jij piano, dwarsfluit, viool of een ander instrument waarmee jij ons combo kunt versterken, aarzel dan niet om eens te komen proefdraaien.  We beloven je een warme club mensen met een hart voor muziek en voor de medemens.

Wij treden op in kerkdiensten, openluchtdiensten en zorg- en welzijnscentra

Agenda

There are no upcoming events at this time.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om bij ons koor te komen zingen of muzikaal te begeleiden? Je bent van harte welkom op één van de vaste repetitieavonden op dinsdag. Je kunt dan de sfeer proeven en alvast lekker meezingen.

Blogs

Bubbelen

Bubbelen

Bellen blazen Het is een begrip aan het worden: bubbelen. Bubbelen is niets meer dan “bellen blazen” met een buisje in een flesje water om de...

Lees meer
Weeldienst!

Weeldienst!

Als vanouds Op zondag 26 juni 2022 zongen we weer als vanouds tijdens de openluchtdienst die jaarlijks wordt gehouden bij de Zwarte Weel in...

Lees meer
Wij zoeken nieuwe leden!

Wij zoeken nieuwe leden!

Nieuwe leden gezocht!   Lijkt het je leuk om bij ons koor te komen zingen of muzikaal te begeleiden? Je bent van harte welkom ! Behalve...

Lees meer

Benieuwd welke liederen wij zingen?

Bekijk hier ons repertoire

10 + 4 =

VOLG ONS

Repetitie-avond: dinsdag van 20.15 uur tot 21.30 uur.

Locatie: Mozeskerk, Noordstraat 4, Kapelle-Biezelinge